11 June 2016

Jurnah (SABAH)

Alhamdulillah. Settle dah jurnal ke Sabah after a year buat cerita ke Sabah tergantung. Nak menaip ni kena ikut mood. Dan lawaknya, mood nak menaip muncul selepas setahun. Klik link kat bawah untuk follow the story :)






Oh, lupa nak tambah. kitorang balik ke Sabah. sama macam dengan kitorang datang. Iaitu naik bas. Dan memakan masa berejam masyaAllah nak nangis kauu T.T


Ok, sekian travelog Brunei dan Sabah yang tak segempak yang disangka. Alhamdulillah selamat pergi dan pulang. Dan selamat juga membawa ibrah terus sentap dekat hati. Masih lagi berusaha istiqamah untuk dalam gerabak dakwah ni. Tipulah kalau rasa nak lari dan rasa kita tak layak nak bawa group usrah. Just rasa, 'selamat' bila kita hidup dengan kebaikan sendiri.